Royal Canin Kattenvoeding

Royal Canin® kattenvoeding is afgestemd op de gezondheidsbehoeften van uw kat ongeacht ras, leeftijd of levensstijl. Met Royal Canin kattenvoer voed je je kat juist en evenwichtig. Als pionier van kattendroogvoer staat Royal Canin tegenwoordig dankzij intensief onderzoek aan de top van de ontwikkeling in kattenvoeding; de meest moderne productiemethoden maken het mogelijk hoogwaardig kattenvoer van de beste kwaliteit aan te bieden. Royal Canin kattenvoer bevordert zo een lang leven en de gezondheid van je katten.

Wij geven in onze cattery de volgende voeding:

  • Drachtige poezen en Kittens van 1 tot 2 maanden: Mother & Babycat
  • Kittens vanaf 2 maanden geven wij: Royal Canin Kitten
  • Kittens vanaf 3/4 maanden: Royal Canin Maine Coon Kitten
  • Katten vanaf 15 maanden: Royal Canin Maine Coon

Als eigenaar van een Maine Coon, de grootste huiskat ter wereld, weet je alles van het lieve karakter van je kat. De zware botten en het gespierde lichaam zorgen ervoor dat deze kat tot drie keer zo zwaar kan worden als een gemiddelde huiskat.

Royal Canin Maine Coon Adult is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van dit ras in het achterhoofd. Een goede voeding voor je Maine Coon is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Het bevat specifieke voedingsstoffen die een goede hartfunctie helpen ondersteunen. De voeding is verrijkt met taurine en omega 3 vetzuren (EPA en DHA). EPA en DHA ondersteunen daarnaast de gezonde botten en gewrichten van je kat.

De grootte en beenderstructuur vereisen dat de botten en gewrichten van een Maine Coon speciale aandacht nodig hebben. Specifieke aminozuren, vitaminen, omega 3 en omega 6 vetzuren in de voeding ondersteunen de gezonde huid en vacht. De Maine Coon heeft een dichte, halflange vacht met een fijne zachte ondervacht. Regelmatig borstelen is, naast een goede voeding, onontbeerlijk voor een mooie vacht. De Maine Coon heeft grote kaken en een speciale manier van eten. De brokken zijn extra groot en vierkant en helpen je kat intensiever te kauwen. Ook is deze voeding geschikt voor Heilige Birmanen.