Nestje Xena & Christopher

Moeder: Xena, Maine Coon, Black Silver Tabby
Xena is gefocust op 1 baas. Ze komt graag op schoot en is een echte knuffelkont, maar het is wel een pittige dame die weet wat ze wil. Xena is gek op eten en spelen in de sneeuw. Ze is DNA getest op  HCM PKD SMA en heeft een echo gehad HCM /PKD.

Vader: Victorycoon Christopher * ru, Blue Smoke (bekijk de website van MCB Coons voor foto´s)
Christopher is een super lieve schat, grote knuffelkont die mooie nazaat met zilver geeft. Hij is getest op DNA, SMA, HCM/PKD echo en PL.

Geboren: 20 december 2021
Mogen bezoek vanaf 24 januari en naar hun nieuwe gouden mandje rond 21 maart 2022.

Prijs van de kittens met fokverbod: € 1050
De kittens mogen gebruikt worden voor fok, maar hiervoor geldt een andere prijs.

 

Black Silver Tabby Maine Coon  
   

Xena is bevallen van 8 kittens. De bevalling duurde erg lang, van zondag op maandag nacht van 01.00 uur tot maandag avond 20 uur. Helaas was het laatste jong dood geboren. We dachten na 5 jongen dat we klaar waren, maar ze was nog aardig dik en we misten twee placenta´s. Voor controle een foto en echo laten maken en er bleken nog drie jongen in te zitten! Weer een groot nest! Een jong bleef piepen en wilde niet bij zijn moeder drinken. We hebben deze nog geprobeerd met de hand bij te voeden maar helaas bleek er iets niet goed ontwikkelt te zijn met zijn maagje/darmpje en heeft die het niet gered. Ook xena was uitgeput en moest echt even een paar dagen bijkomen met wat medicatie. Inmiddels groeien de overige 6 goed. We voeden ze wat extra bij om Xena iets te ontlasten.

 

Groen / Simba
Kater
Black Silver Tabby

Gereserveerd
Geel / Joy
Poes
Black Silver Tabby

Gereserveerd
Blauw
Poes
Black Silver Tabby

Gereserveerd
     
Rood / Gucci
Poes
Black Silver Tabby

Gereserveerd
Oranje / Luna
Poes
Black Smoke

Gereserveerd
Paars
Poes
Black Smoke

Gereserveerd