Heilige Birmaan Kittens

Heilige Birmanen Kittens

Beschikbare kittens

Wij hebben momenteel geen kittens beschikbaar.

 

In verwachting

Wij hebben geen poezen in verwachting.

 

Over onze kittens

Onze kittens liggen de eerste 3 weken op een rustige plek. Hierna komen ze in een bench in de woonkamer waar ze aan alle dagelijkse dingen kunnen wennen. Natuurlijk worden ze heel veel geknuffeld en gesocialiseerd. De kittens mogen met 13 weken het nestje verlaten. Ze zijn dan twee keer geënt, ontwormt en voorzien van een chip. Als u uw kitten komt ophalen krijgt u een vaccinatieboekje(paspoort), eigendomscertificaat, stamboom en kittenpakket mee. De ouders zijn volledig getest. Ook hygiëne vinden wij erg belangrijk. Wij houden ons aan de regels van de vereniging en wetgeving. Ook zijn wij gecertificeerd voor Vakbekwaamheid Hond en Kat H62 BHvD. Onze kittens worden verkocht als gezelschapsdier. Bent u opzoek naar een fok- of showkat, laat het ons dan weten. Wij verwachten van een koper dat hij/zij er alles aan zal doen om het welzijn van de kat te bevorderen.

Pas op met kittens zonder stamboom of waarvan de ouders niet getest zijn! Je wil geen kitten met een erfelijke ziekte. Bedenk bij "XXL" Maine Coons, hoe groter de kat, hoe meer kans op atrose en gewrichtsproblemen.

Wij vragen bij reservering een aanbetaling van € 250,-. De aanbetaling kan worden voldaan via bankoverschrijving of een tikkie. Wij nemen geen contant geld aan.

Bij interesse willen we altijd graag persoonlijk contact met de nieuwe eigenaar. U kunt een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06 - 319 50 251.

Voorwaarden (aflevering, verplichtingen, beperkingen en garantie.

Bezoeken van Cattery Biyunsi

 

De Heilige Birmaan is in Nederland een veelgehouden raskat. Dit ras is herkenbaar aan zijn zogenaamde “point”-aftekeningen en zijn opvallende witte voetjes. Het is een echt gezelschapsdier, hoewel hij soms eenkennig kan zijn. Is dit ras iets voor u?

 

Nestjes van Cattery Biyunsi